maandag 13 februari 2017

lidl folder dongen

Duitse Lidl discount supermarktketen segment. Zakelijke groot deel van Europa, ongeveer 8.000 winkels in meer dan 23 landen. Er zijn verschillende plannen voor verdere uitbreiding van de (Oost) Europese landen, de VS en Canada. Deze winkels zijn onderdeel van Lidl Stiftung & Co. KG, een Duitse commanditaire vennootschap. Het ligt in Neckarsulm (Baden-Württemberg). Nederlandse vestigingen bevinden zich in Huizen het hoofdkwartier van de Belgische vestiging lidl folder dongen (incl. Luxemburg) coördinaten van Merelbeke.

Mis nooit meer een deal met de digitale versie van de brochure! Kijk nu eens naar hem. Lidl folders - allemaal met Lidl Lidl Lidl biedt promotionele brochure, instructies en informatie op te slaan. Supermarkt flyers. Wat zijn de Lidl biedt deze week. Lidl-winkels in de buurt.

Lidl cut Joseph Schwarz werd opgericht in 1930 als verkoper Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgroßhandlung. Schwarz ook een partnership aangegaan Südfrüchte GROßHANDEL Lidl & Co. Het was oorspronkelijk een fruit groothandel, maar na verloop van tijd werd een food groothandel.

Toen Dieter Schwarz overnam van zijn vader Jozef, die samen - focus op het creëren van de discount-formaat - Ludwig Lidl. 1973 opende de eerste Lidl Ludwigshafen deur. Van winkelinrichting zijn vooral op zoek naar Aldi formule. Er zijn geen muzak en veel producten worden verkocht in dozen. Kaufland, het zusterbedrijf Lidl is een supermarktketen. supermarkt Zij is hoofdzakelijk actief in Duitsland en Oost-Europa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten