maandag 13 februari 2017

dirk folder 1 juni

Dirk is een Nederlandse supermarktketen met 110 winkels en veel van de winkels tot 2014 onder de naam van de oprichter bediend; Dirk van den Broek. De hulporganisaties zijn onderdeel van de gedetailleerde Result Group. Onder een bedrijf conglomeraat dat de drogisterij Dirx apotheek, ABA winkels Dirck III, D-reisbureau en "The Stand" part. Het bedrijf richt zich op de lage prijs van het product. Het is met de kracht Superunie aangesloten organisatie. De meeste partners zijn in en rond de Randstad is, met een paar takken in het oosten van het land. De belangrijkste vestiging in Zaandam.

Open de map door Dirk 51 weken via het internet. Klik op de map is op de weg, het geheugen en het beeldscherm van uw computer of smartphone. Dirk directory 29 januari t / 4 februari 2017 - dirk folder 1 juni een folder Dirk online Dirk brochure van 29.01 tot 2017/04/02. Dirk flyers en behandelt deze week, en kijken naar alle programma's, advertenties en online promoties deze week.

Dirk van den Broek (Amsterdam, 27 maart 1924) een melk Mercatorplein in Amsterdam in 1942. In 1948 opende, de melk-industrie in de eerste self-service store omgezet. In 1953 opende hij de eerste winkel Bilderdijkstraat / Kinkerstraat Amsterdam kant. Het bedrijf later getraceerd diverse restaurants, waaronder drie in Amsterdam genaamd "Dirck Dirckz" met een eenvoudige eetcafe bij Osdorpplein genaamd "Dirck III Eethuysje" een fast-food restaurant later genaamd "happy Dick."

In 1972 opende Dirk van den Broek, de eerste handelsdag onder Digros systeem in St .. In hetzelfde jaar waren er 11 Dirk van den Broek prijzen en Nederland. In 1973 Dirk van den Broek 10 vestigingen Bas van der Heijden, vooral in en rond Rotterdam kantoren. supermarkt De naam van Bas van der Heijden bestaan ​​alleen maar verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten