vrijdag 10 februari 2017

aldi folder week 36

Aldi (korte Albrecht Discount) is een Duitse keten, die werkt op internationaal niveau, korting warenhuizen, opgericht in 1946 in Essen (NRW) broers, Karl (1920-2014) en Theo Albrecht (1922-2010).

Aldi brochures en informatie over de winkel. supermarkt flyers. Wat is Aldi biedt deze week. aldi folder week 36 Aldi winkel in de buurt. Alle huidige brochures Aldi catalogus reclamefolders reclame boekje gecompenseerd door een compleet overzicht van de nieuwste Aldi flyers. Aldi reclame flyers die deze week actief zijn? Bekijk alle online brochure. ALDI folder - Alle aanbiedingen Nieuwe flyers ALDI

Aldi staat bekend om zijn lage prijs en beperkt bereik. Het bestaat uit twee zelfstandige bedrijven, Aldi Nord (in Essen) en Aldi Süd (gelegen in Mülheim). Nederland en België opereren Aldi Nord.

Aldi formule richt zich op het leveren van een beperkt aantal producten van hoge kwaliteit en lage prijzen. Het bedrijf probeert om de kosten van het huren van retail goedkope locaties te verlagen, of koop meubels en soberheid. Er is geen muziek, en vele producten blijven, zoals dozen en niet op het rooster geplaatst. Verder is het ook opgeslagen omdat kleinere leveranciers soms geheel of grotendeels afhankelijk is met Aldi, Aldi, wat erop kan wijzen dat de producten tegen lage prijzen.

Aldi-Gruppe is eigenaar van ongeveer 7600 winkels over de hele wereld. reclamefolder online 4200 in handen van Aldi Nord en Aldi Süd 3300 behoort. Experts schatten dat het bedrijf behaalde in 2003 een totale omzet van 23,5 miljard euro, een Aldi volledig in handen van de familie Albrecht, zijn er geen andere aandeelhouders. Voor zijn dood in 2014, Karl Albrecht, volgens The Sunday Times Rich List 2014, de derde rijkste in Europa met als hoofdstad, werd geschat op 35 miljard euro. Theo overleed in 2010.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten